Mobilna prodaja izleta

04.06.2022.

Mobilna prodaja izleta nikad nije bila lakša uz Sintesys automatizirano rješenje! Dolaskom ljetne sezone i turista, jednostavno upravljajte prodajom na različitim lokacijama. Bez obzira gdje se nalazi vaše prodajno mjesto, Sintesys nudi mogućnost mobilne prodaje uz pomoć mobilnog uređaja, fiskaliziranih računa i izdavanje karata. Dovoljno je imati mobilni uređaj kako biste uvijek imali uvid u booking izleta i stanje raspoloživih kapaciteta.

 

Što nudi Sintesys mobilna prodaja izleta?

 

Pruža vam dostupnost svih usluga na jednom mjestu. All-in-one platforma dostupna bilo kada i bilo gdje! Namijenjena je agencijama, djelatnicima u turizmu i organizacijskim djelatnostima te omogućava interakciju u realnom vremenu. U svakom trenu omogućen vam je uvid u ažurirano stanje raspoloživosti, tako da nema prostora za overbooking jer se podaci automatski sinkoniziraju s glavnom core/backoffice aplikacijom. Kako biste svoje poslovanje s mobilnom prodajom izleta doveli na višu razinu, program vam omogućuje fiskalizaciju i ispis računa, kao i putne dokumentacije.

Sve što trebate kako bi mobilna prodaja izleta donijela inovaciju u vaše poslovanje je pristup internetu s vašeg mobitela ili tableta. Nakon spajanja s bežičnim Bixolon printerom, svojim ćete klijentima na bilo kojoj lokaciji moći ćete izdati kartu i račun. Sintesys softver automatski ažurira sve unesene podatke i prodaje, stoga zaboravite na poteškoće poput duplog bookinga.

Jednostavno sve povežite! Sintesys travel softver olakšat će posao djelatnicima i cijeloj agenciji te će omogućiti da se svojim klijentima u potpunosti posvetite, uz jednostavno baratanje svim procesima i dokumentacijom.

 

Što sve dobivate Sintesys mobilna prodaja izleta aplikacijom?

 

  • Jednostavna prodaja izleta uz smartphone bez obzira na lokaciju
  • Uvid u aktualno stanje raspoloživih kapaciteta s mobilnog uređaja
  • Automatski unos rezervacije i ažuriranje kapaciteta s centralnom bazi
  • Fiskalizacija računa
  • Ispis računa i putne dokumentacije na bežični mobilni pisač
  • Blagajnički izvještaj i zaključak blagajne

 

Sintesys – inovacija u turizmu na jednom mjestu

 

Danas je u poslovanje potrebno sve češće uključivati modernije ideje te inovativna i praktična rješenja. Kako biste bili sigurni da činite sve što je potrebno za vaše turističko poslovanje, obratite nam se za detaljnije informacije i dodatne upite ili posjetite našu službenu stranicu – uvijek vam stojimo na raspolaganju. Lansirajte svoje poslovanje u budućnost!