Operativno izvođenje transfera – dispatching ili formiranje naloga za vožnju

15.12.2023.

Operativno izvođenje transfera jedna je od jačih modula Sintesys all-in-one sustava. U njemu se nalaze svi transferi koje je potrebno realizirati u jednom danu. U intuitivnom sučelju možete formirati naloge za vožnju tako da više zahtjeva za stavite na jedan nalog. To uključuje primjerice sve rezervacije koje su vezane za isti let ili izlet.

 

Operativno izvođenje transfera u Sintesys sustavu

Prilikom zaprimanja rezervacije za izvođenje transfera u sustav morate unijeti osnovne podatke o transferu koji su bitni za kreiranje ponude ili predračuna i u konačnici izdavanje računa. To uključuje opis transfera, njegovu cijenu, broj osoba i vozila, datum itd. Sintesys vam osim ovih osnovnih podataka omogućuje da upišete i sve dodatne podatke koji su bitni za samu realizaciju transfera, poput broja leta, mjesta kupljenja i iskrcaja putnika itd.

Svi ovi podaci se prosljeđuju u zajednički modul unutar sustava koje se zove upravo „Operativno izvođenje transfera“. On vam omogućava formiranje naloga za vožnju koje onda šaljete  prijevoznicima ili vašim vozačima unutar agencije.

Sintesys vam nudi mogućnost definiranja vremena kupljenja u odlasku ili redoslijed iskrcaja u dolasku putnika ako primjerice gosti ne odsjedaju u istom hotelu. Svakom nalogu koji kreirate možete pridružiti i vozilo, vozača te pratitelja odnosno vodiča. Na samom obrascu vi ili vaši kolege mogu dodati eventualne napomene koje je posebno bitno naglasiti ili zapamtiti.

U konačnici ovako formirane naloge za vožnju šaljete vozačima i pratiteljima. Tako im dajete sve potrebne informacije o transferima koje trebaju realizirati u danu.

Nakon odrađenog transfera u Sintesysu za svaki nalog za vožnju se može evidentirati i ostvarena kilometraža. Ona predstavlja i osnovu za raspodjelu ulaznog računa od strane prijevoznika odnosno troška transfera po rezervacijama (računima).

 

Sintesys rješenje za jednostavniju organizaciju i realizaciju usluga

Operativno izvođenje transfera olakšava vam organizaciju i realizaciju izleta i transfera. Jednostavno je i brzo moguće vidjeti i upravljati zauzetošću vozila i vozača. Sve kreirane naloge za vožnju, te angažirana vozila i vozače u jednome danu možete vidjeti na jednom mjestu, tj. u Sintesys-ovom intuitivnom grafikonu. Za njega ne morate imati poseban kreativan talent – posebice jer sustav eliminira ručno crtanje uz hrpu papira.

Ako želite saznati više o Sintesys automatiziranom rješenju za sve putničke agencije ili vas zanimaju detalji o modulu „Operativno izvođenje transfera“, javite nam se i krenite s pripremama za iduću sezonu već danas!