Program za turoperatore

20.04.2022.

Brzina, lakoća, praktičnost i inovativnost samo su neke od riječi kojima opisujemo današnje poslovanje tj. ciljeve kojima svako poslovanje teži. Posebice kada je riječ o poslovanju koje uključuje jednu od najvažnijih grana našeg gospodarstva – turizam. S ciljem povećanja efikasnosti i produktivnosti poslovanja, Sintesys nudi automatizirano rješenje i program za turoperatore, DMC i putničke agencije.

 

ALL-IN-ONE RJEŠENJE

 

Sintesys softversko rješenje centralizirani je sustav koji pruža jednostavnost u definiranju i realizaciji svih turističkih proizvoda, kao što su izleti, ture, smještaj i tailor-made projekti. Kroz definiranje proizvoda i usluga, kalkulacije cjenika, evidencije rezervacija u real timeu, izdavanja vouchera, lista putnika, naloga za vožnju te izdavanja ponuda, računa i na samom kraju financijskih izvještaja, automatizira sve poslovne procese u samo par koraka  te štedi vrijeme – idealno za ostvariti prednost pred drugima. Znamo da procesi u turističkim djelatnostima obuhvaćaju jako puno angažmana – od pripreme dokumentacije, komunikacije,  izračuna i vremena kako bi se obuhvatilo sve. I još uvijek postoji mnogo prostora za pogrešku. No, što kada bi sve ove aktivnosti objedini u jednom kanalu kroz nekoliko koraka?

Postavljate li si pitanje: “Zašto je Sintesys vrhunsko rješenje za potrebe modernog poslovanja?“. Mi vam odgovaramo: jer je ono kompletno rješenje za poslovanje suvremenih turističkih agencija te pouzdan program za turoperatore. Sintesys pruža razne module poslovanja u samo jednom softveru koji integrira razne organizacijske procese. Kreiranjem samo jednog od modula, moguće je u samo par dodatnih koraka izraditi paket usluga koji kalkulira cjenik i objedinjuje smještajne jedinice, izlete i ture te transfere i stvara najprofitabilnije i najaktualnije ponude za vaše klijente.

Također, Sintesys softversko rješenje osim automatizacije poslovnih procesa u izradi ponuda, veliku važnost pridaje projektima po mjeri. Radi se o procesima koji zahtijevaju implementaciju i realizaciju specifičnih ponuda, skrojenih prema zahtjevima i željama klijenta. Tailor-made projekti za cilj imaju individualno pristupanje svakom klijentu te izradu ponude, bilo da se radi o organizaciji vjenčanja, teambuildinga, privatnih izleta ili tura. Vjerujemo da uz all-in-one platformu koja odgovara specifičnim zahtjevima i potrebama klijenata možemo uvelike doprinijeti svojim rješenjima po vašoj mjeri.

Sveobuhvatni program za turoperatore prije svega štedi vrijeme i sistematizira procese. Uz kontrolu, dokumentaciju, formiranje cijena i cjenika, izdavanje računa, formiranje ponuda, organizaciju booking sustava i pružanje uvida u stanje u svakom trenu, vaše će poslovanje postati efikasnije i smanjit će prostor za pogreške, a vi ćete moći biti produktivniji i uštedjeti vrijeme koje biste inače potrošili na ono što že sada softver u nekoliko koraka odraditi.

 

Program za turoperatore i prednosti Sintesys softverskog rješenja:

  • Automatizira formiranje cijena s obzirom na odabir smještajne jedinice
  • Omogućava real-time praćenje raspoloživosti
  • Omogućuje programski sustav za upravljanje procesima
  • Automatizira sustav kalkulacije prodajnih cijena
  • Sustavno i jednostavno kreira izlete sa svim potrebnim informacijama
  • Omogućuje organizaciju i realizaciju ponude u potpunosti kreirane prema željama klijenta
  • Automatizirano sinkronizira dostupna prijevozna sredstva i definira cijenu

 

Kroz direktan unos podataka, mobilnu prodaju koju pruža evidenciju u aktualno stanje raspoloživost  kapaciteta, automatski unos rezervacija i ažuriranja te integraciju sustava s Viator kanalom prodaje, web stranicom ili drugim prodajnim kanalima, ispišite budućnost svog poslovanja kroz brzinu i kvalitetu ponude u samo par klikova!