Sintesys integracija s Viatorom

20.12.2022.

O pogodnostima samog Sintesys all-in-one sustava pisali smo ranije, no nije naodmet ponoviti. Integracija s Viatorom tema je ovog bloga u kojoj otkrivamo sjajne prednosti ove sinergije kanala.

Naime, Sintesys program moguće integrirati s drugim prodajnim kanalima? A jeste li znali da Sintesys možete isprobati besplatno čak 90 dana? Sve informacije otkrijte u nastavku teksta.

 

Sintesys, Viator i drugi prodajni kanali

Integracija s Viatorom jedna je od bitnih stavki koje Sintesys čine idealnim za modernizaciju turističkog poslovanja. Viator je program dobro poznat kako među agencijama tako i turistima iz svih dijelova svijeta.

„Upotrijebite naš intuitivni centar za upravljanje iskustvima kako biste potrošili manje vremena na upravljanje svojim poslom, a više vremena na stvaranje nezaboravnih trenutaka.“ – Viator

Na Viator stranici možete pronaći preko 300 000 doživljaja i avantura diljem svijeta. Ondje se nudi sve od jednostavnih tura do adrenalinskih sportova, zahvaljujući upravo brojnim turističkim agencijama s kojima surađuje. I vaša može biti jedna od njih te privući velik broj turista (i domaćih i stranih!). Provjerite koje su pogodnosti, osim dodatne vidljivosti vašeg poslovanja, dostupne u suradnji s Viatorom.

Iako je integracija s Viatorom jedna od velikih prednosti Sintesysa, isto tako vam omogućuje i integraciju s vašom web stranicom, kao i drugim prodajnim kanalima. Maksimalno smo pojednostavili taj proces – u vašu web strnaico dovoljno je implementirati jedan kôd, i rješenje za raznovrsnu ponudu turističkih proizvoda i usluga na vašoj vlastitoj web stranici je vidljivo! Nakon što kreirate projekt u Sintesys sustavu, u nekoliko klikova moći ćete prikazati ponudu izleta na stranici.

 

Pogodnosti Sintesys all-in-one platforme

Integracija s Viatorom nije sve što Sintesys nudi. Ovaj softver nudi korak u budućnost turističkog poslovanja, priliku da u novu turističku sezonu krenete s moderniziranim sustavom, jednostavnijim radom i prilikom da se posvetite i ostalim prioritetima koje ste dosad djelomično pokrivali.

Čeka vas automatizacija svih poslovnih procesa.
Unos podataka vezanih uz vašu ponudu postaje lakši, kao i kalkulacija istih. Nije potrebno ručno kalkulirati iznose, postotke ili krajnje cijene o profit jer sustav sve to precizno i brzo izračunava za vas. Osim lako dostupnih cjenika, moguće je pratiti isplate klijenata te jednostavno vidjeti koliki broj putnika je platio uslugu, a tko tek treba i to sve putem intuitivnog sučelja.

Organizacija uz Sintesys platformu postaje jača strana svakog zaposlenika! Bilo koji podatak je u svakom trenutku moguće u nekoliko klikova provjeriti, izmijeniti i sačuvati. Osim toga, dokumenti s popisima klijenata, finalne ponude, račune i sve ostalo moguće je spremiti u nekoliko oblika (PDF, Word…) te isprintati odmah, poslati klijentu ili jednostavno spremiti na računalo.

 

90 dana besplatnog korištenja

U sve pogodnosti Sintesys sustava uvjerite se tijekom čak 3 mjeseca besplatnog korištenja! Kontaktirajte nas i započnite s modernizacijom svojeg poslovanja u turizmu. Čekaju vas sve pogodnosti all-in-one platforme, kao i integracija s Viatorom.

Uvjerite se u sjajnu moć automatiziranog rješenja upravljanja agencijskih procesa i na pravi način započnite s pripremama za sezonu. Tijekom svih 90 dana naš tim će biti dostupan za sve dodatne informacije ili pomoć. Ukratko, isprobajte Sintesys uz njegovu punu funkcionalnost i punu podršku Sintesys tima. Javite nam se za demo prezentaciju i zakoračite u novu dimenziju turizma!