Što čini idealno rješenje za DMC i turističke agencije?

25.04.2022.

Postoji li platforma koja je dobro rješenje za DMC i turističke agencije? Naravno! Sustav prisutan na cloud aplikaciji koji obuhvaća razne poslovne procese u turističkoj branši. Aktivnosti poput evidencije, prezentacije, organizacije i prodaje turističkih proizvoda i usluga te istovremeno omogućuje integraciju podataka i poslovnih procesa.

Sintesys sustav automatizacije poslovanja, profesionalni je program za sve DMC i turističke agencije koji potpisuje 25 godina! Više od 2 desetljeća uspješnog poslovanja temeljenog na iskustvu, znanju i tehnologiji. Softverski sustav u cijelosti obuhvaća procese DMC i turističkih agencija jer podržava sva složena, specifična i user-friendly rješenja. Osim toga, pruža visoku integraciju podataka u realnom vremenu dostupnu u svakom trenutku.

 

Jedan softver za sve

 

Sintesys sustav specifičan je jer sistematizira i najsloženije procese te se u potpunosti  prilagođava potrebama poslovanja klijenta. Ono je idealno rješenje za DMC i turističke agencije jer uključuje razne module dostupne u samo jednom informacijskom sustavu:

  • izrađuje nabavni cjenik koji uključuje izračune svih troškova (smještaja, vodiča, ulaznica, transfera, itd.) i to prema sezoni, broju putnika ili određenom periodu putovanja
  • definira ture i pakete u tek nekoliko brzih koraka
  • omogućuje kopiranje sadržaja paketa iz jednog paketa u drugi vodi evidenciju rezervacija u realnom vremenu

 

S obzirom na to da je aplikacija koja integrira sve procese poslovanja, također pruža mogućnost dostupnosti svoj izlaznoj dokumentaciji. Ponudama, ugovorima, predračunima, potvrdama, cjenicima i računima – za kupca, kao i svim financijskim dokumentima 24/7. Sve kako bi se osiguralo brzo i lako izrađivanje izvještaja.

 

Značajke Sintesys rješenja

 

Tehnološki snažan i funkcionalno moderan informacijski sustav poslovnih aplikacija, prilagođen svim vrstama turističkih agencija, zaista će vam biti poput desne ruke – da svim informacijama i pocesima baratate brže i lakše te na taj način lansirate svoje poslovanje u budućnost.

Neke od glavnih značajki Sintesys softvera su to što povećava efikasnost i štedi vrijeme te automatski poboljšava produktivnost bilo kojeg poslovnog procesa. U svega nekoliko koraka obuhvatite procese poslovanja od početka definiranja proizvoda ili usluge do izdavanja ponude i izrade izvještaja. Pojednostavite komunikaciju između agencije i kupaca, izbjegnite nepotrebne korake jer je all-in-one automatizirano rješenje jednostavno i intuitivno sučelje koje omogućuje potpunu prilagodbu klijentu – po mjeri.

Zanima li vas što još sve obuhvaća profesionalni program ili druge slične teme koje će doprinijeti unaprijeđenju vašeg poslovanja u sklopu organizacijskih i turističkih djelatnosti, svakako nastavite čitati naš blog kutak. Ili nas kontaktirajte za demo prezentaciju.

Ako ako ovo nije idealno rješenje za DMC i turističke agencije, ne znamo što je! 😊