Što sve obuhvaća profesionalni program za turističke agencije

25.02.2022.

Zapitamo li se što je to sve što bi jedan profesionalni program za turističke agencije morao imati, zasigurno se ne bi sjetili svih značajki koje bi pripomogle automatizaciji posla. Sustav automatizacije poslovanja koji je danas uvelike prihvaćen u velikim tvrtkama, potpisuje tvrtka Sintesys. Sustav koji je prisutan na Cloud aplikaciji i u cijelosti obuhvaća poslove evidencije, prezentacije, organizacije i prodaje turističkih proizvoda i usluga, prati rad i procese te ujedno omogućuje integraciju podataka i poslovnih aktivnosti.

 

All-in-one rješenje

 

Sintesys platforma dijeli se na osnovni (core) modul, dodatni mobilni modul i dodatni channel manager modul. Core modul klijentima omogućuje ugovaranje resursa s dobavljačima, kreiranje i administraciju proizvoda, izradu cjenika i automatsku kalkulaciju istog, booking, operativno izvođenje te analize i uvid u poslovanje. Nadograđuje ga dodatni mobilni modul preko kojega je moguće ispisati račune i putne isprave, kao i voditi fiskaliziranje računa, blagajne i blagajničkih izvještaja.

Oba modula integriraju s trećim, Channel manager modulom koji distribuira izlete na Viator prodajni kanal, automatski sinkronizira kapacitete u realnom vremenu i vodi evidenciju rezervacija nastalih na Viatoru putem Sintesys platforme. No, kao i u TV reklamama, to nije sve!

Sintesys, osim što nudi profesionalni program za turističke agencije koji je tehnološki snažan i funkcionalan, nudi i program za tailor-made projekte. Tailor-made projekti obuhvaćaju organizaciju i realizaciju ponude točno prilagođene prema potrebama i željama kupaca bez obzira na pojedinačne usluge ili pakete. Cilj je klijentu pristupiti individualno te ponuditi realizaciju željene potražnje, bilo da se radi o privatnim izletima, privatnim turama, teambuildingu, vjenčanju i sličnim organizacijskim modelima.

 

Prednosti koje unaprijeđuju poslovanje

 

Ono što ovakav sustav diferencira od ostalih je ponuda razrađena do najsitnijih detalja. I to što je uvijek prilagodljiva zahtjevima klijenta! Uza sve značajke koje Sintesys nudi, bitne prednosti su:

– kvaliteta i pouzdanost koju aplikacija nudi
– brza isporuka rješenja
– jednostavan uvid u profitabilnost poslovanja
– sigurnost podataka i sustava na najvišem nivou
– jednostavna integracija s vanjskim IT sustavima
– potpuna automatizacija procesa poslovanja koja pospješuje budućnost turističkih agencija, kao najvažniji segment

Jedno je sigurno, ono što kvalitetan program za turističke agencije čini uspješnim i klijentima ulijeva pouzdanje, je prilagodba individualnim potrebama i olakšavanje poslovnog okruženja. Naravno tu je i dostupnost svim podacima 24/7, kontinuirano poboljšavanje i održavanje sustava, kao i velika sigurnost kada se radi o zaštititi podataka.

Javite nam se i rado ćemo vam pokazati kako lansirati vaše poslovanje – u budućnost!