Kako spriječiti overbooking u turizmu

08.03.2023.

Modernizacija poslovanja u turizmu je sve bitnija jer je svakom novom sezonom potrebno paziti na sve više faktora. To uključuje predstavljanje usluga i proizvoda, kontakt s partnerima i klijentima, kreacija narudžbi, izradu potrebnih dokumenata. Ponekad je teško pripaziti na sve pa dolazi do nepoželjnih situacija kao što je overbooking.

Overbooking, odnosno prekoračena rezervacija mjesta, vrlo je nezgodna situacija, naročito usred sezone. Ipak, automatizacija poslovnih procesa ovdje je da vam maksimalno olakša posao i otkloni moguće zabune i greške.

Automatsko ažuriranje podataka uz Sintesys

Sintesys all-in-one software pobrinuo se da iza sebe ostavite sve ručne unose i ažuriranje kapaciteta neke usluge. Svako prodano mjesto izleta ili smještaja evidentira se u realnom vremenu.

Nije moguće dvaput rezervirati određeno mjesto ili prodati mjesto na popunjenom projektu. Za razliku od ručnog unosa rezervacija, Sintesys sustav sve obavlja umjesto vas. Slobodno zaboravite na prekoračenje kapaciteta i naknadna ispravljanja.

 

Isprobajte all-in-one platformu besplatno

Overbooking je samo jedna od stavki o kojima Sintesys brine umjesto vas. U prošlim blogovima smo pisali o brojnim funkcijama koje sustav nudi. Provjerite zašto je najbolji izbor kad se radi o dvostrukom iskazu cijena ili zašto je Sintesys pojam za kvalitetnu automatizaciju poslovnih procesa u turizmu.

Nakon što se upoznate sa svim prednostima Sintesys intuitivnog sučelja ili jednostavnosti upisivanja podataka javite nam se i isprobajte čak 30 dana besplatne, kompletne verzije sustava. Možete isprobati sve pogodnosti, taman ususret sezoni, a naš tim stoji vam na raspolaganju na svakom koraku.

Čekamo vas da zajedno moderniziramo budućnost poslovanja u turizmu.