Bezbolno uvođenje eura u turističkoj industriji uz Sintesys

27.01.2023.

Otkako je EURO postao nacionalna valuta i u Hrvatskoj, mnogima je uvođenje nove valute bilo stresno. No, stvarna situacija i nije toliko loša. Polako se odvikavamo od preračunavanja i navikavamo na novu realnost.

Ipak, što kada dođe turistička sezona? Do kraja 2023. traje dvojno iskazivanje cijena i moglo bi doći do zabuna te krivo prikazanih iznosa usluga ili proizvoda. Naravno, ako se dobro ne pripremite. Ako još niste kompletno spremni, ne brinite, uz Sintesys automatizirani sustav zaboravite na greške jer program odrađuje sva preračunavanja. Pokriva točan iznos svih odabranih komponenti – od cijena prijevoza do svih dodatnih aktivnosti.

 

Intuitivno sučelje za lakši prelazak na euro

 

U Sintesys software zapravo je oduvijek omogućeno „dvojno prikazivanje cijena“ pa uvođenje eura nije puno promijenilo njegovo funkcioniranje. Prilikom unosa svih potrebnih podataka moguće je odabrati valutu u kojoj prodajete svoje usluge.

Moguće je prikazati i cijenu u eurima – samo vama u sustavu, ali i na webu, kako bi bila vidljiva i klijentima. Osim prikaza pojedinih stavki i konačnog iznosa u kunama i eurima, također je moguće odabrati i valutu nabavnih cijena. Primjerice, ako surađujete s dobavljačima iz inozemstva pa je jednostavnije sve iznose prebaciti u jednu valutu.

Ako još niste upoznati s ostalim pogodnostima Sintesys sustava, ne brinite. Informirajte se o svemu što dobivate odabirom Sintesys platforme za turističko poslovanje. Osim kompletne integracije s Viatorom, smanjite ljudsku grešku jednostavnijom kalkulacijom troškova i intuitivnije upravljajte prodajom izleta. To su samo neke od mogućnosti koje donosi automatizacija poslovnih procesa, dok o ostalim temama saznajte u našem blog kutku.

 

30 dana besplatne automatizacije kompletnog poslovanja

 

Uvođenje eura uvelike je pojednostavilo stvari u zemlji – osim što je turistima znatno olakšano putovanje zemljama Europske Unije zbog ukidanja granica, tako je i plaćanje puno jednostavnije. Nema višestrukog preračunavanja niti zamjene novaca u mjenjačnicama. Ove sezone turiste čeka bogata sezona s još jednostavnijim boravkom u zemlji. A kako biste bili spremni za evidencije, kalkulacije i poslovne procese, uvjerite se sami korištenjem Sintesys all-in-one sustava.

Isprobajte Sintesys platformu 30 dana – besplatno!

Uvjerite se u jednostavnost prelaska s jedne valute na drugu, a uz automatski prikaz cijena brzo ćete postati stručnjaci za euro.

Na raspolaganju su vam svi elementi sustava i naša korisnička podrška. Ne propustite priliku zakoračiti u budućnost poslovanja prije ljetne sezone, javite nam se već danas za demo prezentaciju ili za sve dodatne informacije.