Automatizacija poslovanja u službi putničke agencije

26.01.2023.

S novom turističkom sezonom praktički iza ugla vrijeme je da se pobrinete da vaše poslovanje doživi transformaciju. Osim što automatizacija vama olakšava posao, Sintesys sustav pobrinuo se da svi elementi koje putničke agencije unose budu jednostavni za upisati, sve kalkulacije točne i sve stavke intuitivno postavljene kako biste ih lakše pronašli.

Poslovanje budućnosti

Zakoračite u budućnost poslovanja uz Sintesys – već ove sezonu. O brojnim prednostima all-in-one sustava već smo pisali. No jeste li znali da automatizacija poslovanja u turizmu štedi vaše vrijeme koje možete posvetiti drugim prioritetima?

S obzirom na to da ne morate dragocjeno vrijeme koristiti na ručno računanje troškova, upisivanje podataka klijenata, izradu svih potrebnih dokumenata i ostale sitnice bitne za kvalitetno poslovanje, ostaje vam više vremena za ostale poslovne aspekte. Sintesys intuitivno sučelje nudi potpunu automatizaciju velikog broja procesa koje je potrebno napraviti kako bi vaše usluge i proizvodi bili privlačni klijentima i nagovorili ih da izaberu baš vašu agenciju.

Jednostavnost, intuitivnost i dostupnost Sintesys sustava

Putničke agencije mogu biti mirne jer je svaki element automatizacije izrazito jednostavan za korištenje. Primjerice kalkulacija prodajnih cijena i ukupnih troškova nekog izleta ili transfera izračunava se prema cijenama koje ste ranije upisali u sustav. Izračuni su precizni, a postoji i opcija „dvostrukog iskazivanja cijena“ s obzirom na prelazak na euro početkom 2023.

Jednostavnost se odnosi i na sve druge stavke koje je moguće automatizirati putem Sintesys platforme. To uključuje i kreiranje rezervacija, bookiranje kapaciteta, izradu svih potrebnih korisničkih dokumenata, izvještaje i statistike… Možda i najveća prednost Sintesys sustava je što zaposlenici turističke agencije mogu vaše proizvode i usluge prodavati bilo kada i bilo gdje, uz smartphone i bežični printer. Ne postoji mogućnost duplog bookiranja mjesta jer se unutar sustava informacije automatski ažuriraju te uvijek možete računati da su one aktualne.

Isto tako, potrebno je naglasiti kako Sintesys omogućuje povezivanje s drugim kanalima prodaje. Najznačajnija je možda integracija vaše web stranice s Viator sustavom za prodaju. Jednostavno implementirajte jedan kôd i u nekoliko klikova moći ćete prikazati ponudu izleta na stranici.

Isprobajte 30 dana besplatno – spremni dočekajte ljeto

Nemojte čekati zadnji trenutak, na vrijeme unaprijedite svoj poslovni sustav i sezonu 2023. dočekajte bezbrižni i pripremljeni. Iskoristite super priliku i isprobajte Sintesys sustav potpuno besplatno u 30 dana.

U periodu od mjesec dana dostupne su vam sve značajke all-in-one sustava, dok je naša korisnička podrška dostupna za sva pitanja i informacije. Otkrijte koliko je korisna automatizacija poslovanja i javite nam se! Lansirajte svoje poslovanje u budućnost.