Online rezervacija i prodaja izleta

16.12.2022.

Morate biti svjesni kako je za uspješno turističko poslovanje potreban i adekvatan program. Razlog tome je što pruža brojne mogućnosti kako bi vam olakšao i pojednostavio sve vaše poslovne procese. Sintesys nudi sve pod “istim krovom” te uz intuitivno sučelje posao postaje lakši neko ikad, pa tako i sama online rezervacija i prodaja izleta.

Automatizacija poslovnih procesa potrebnija je sad više nego ikad. Broj turista se povećava, upiti su sve češći i individualniji. Potrebno je ostati ukorak sa zahtjevima klijenata kako bi posao u turizmu mogao cvjetati.

 

Kreiranje i prodaja izleta putem web stranice

Većina agencija svoje proizvode i usluge prodaje putem online rezervacija ili kupnje na vlastitoj stranici. Sintesys tim zbog toga smatra da je zgodno putem jednostavnog koda ubaciti ponudu izleta na web stranicu nakon što ste kreirali projekt u all-in-one sustavu. To, naravno, uključuje opis, cijenu i sve ostale stavke za koje ste procijenili da su bitne.

Izrada ponude u samom Sintesys programu je vrlo jednostavna. Nakon unosa svih potrebnih podataka izrađuje se konačni itinerer i svi dokumenti koji će vam trebati prilikom realizacije izleta, poput popisa putnika, vouchera i sličnog. Nakon toga počinje online rezervacija i prodaja izleta putem weba, same agencije, s terena ili nekog drugog mjesta.

Sve ovo jednako se odnosi i na izradu projekata po mjeri koji su u posljednje vrijeme sve popularniji i traženiji. Proces kreiranja jednak je i izradi ponude izleta jer se su sve stavke podložne promjenama tijekom, ali i nakon izrade ponude. Ukratko, čak i finalna ponuda ne mora biti finalna ako se klijent predomisli u vezi neke od ponuđenih stavki. Tome uvelike pomaže i jednostavna kalkulacija troškova. Bez obzira na promjene koje unosite, cijene su automatizirane i mijenjaju se u odnosu na njih, pa ne postoji mogućnost krivog izračuna.

 

Upoznajte Sintesys besplatno

Odlična prilika da se upoznate s automatiziranim sustavom je 90 dana besplatnog korištenja Sintesysa. Tijekom tri mjeseca nudimo vam sve funkcionalnosti programa te full podršku našeg tima. Bez ikakve naknade pripremite se već danas za nadolazeću turističku sezonu.

Za dodatne informacije uvijek vam stojimo na raspolaganju. Javite nam se za demo prezentaciju i krenimo zajedno u budućnost poslovanja da online rezervacija i prodaja izleta postanu vaša sadašnjost.