Sintesys poslovni softver za automatizaciju organizacije većih događaja poput Adventa

07.11.2023.

Bliži nam se zimski dio godine kada se turistička aktivnost intenzivira u unutrašnjosti, a na obali se fokus prebacuje na specijalizirana događanja i MICE industriju. Vrhunac turističkih posjeta odvija se tijekom prosinca i usko je povezan uz organizaciju Adventske ponude. U nastavku saznajte kako vam Sintesys poslovni softver može pomoći kod planiranja putovanja i događaja po mjeri u ovom izazovnom, izvansezonskom, zimskom razdoblju.

Često se uz posjet Adventu organiziraju razgledi grada, posjet bitnijim znamenitostima i muzejima. Također, Advent često prate razna kulturna i zabavna događanja koja želite uključiti u svoje ponude. Vođenje većih grupa vrlo je izazovno i zahtjeva dobru organizacija, realan itinerer i koordinaciju svih elemenata putovanja poput prijevoza, ulaznica, dokumenata.

Nerijetko se ovakve stvari rješavaju u zadnji čas zbog nepravilnog kreiranja eventa, nedostatka vremena i slično. Osim što kvari iskustvo putnika, vama stvara dodatan stres. No postoji vrlo jednostavno rješenje – Sintesys all-in-one sustav!

Ove godine krenite s pripremama na vrijeme, efikasno automatizirajte svoje poslovanje uz poslovni softver. Osim što vam omogućava odličnu organizaciju vremena, smanjuje mogućnost ljudske greške koja se događa kod kalkulacije troškova, marži i slično.

Na vama je samo da upišete osnovne potrebne podatke o izletu – opis događaja, lokaliteti koje posjećujete, cijenu. Broj putnika je moguće direktno unijeti u sustav koji u realnom vremenu prati popunjenost kapaciteta, tako da overbooking ne mora biti problem koji vas brine.

Osim toga, moguće je isprintati sve potrebne putne dokumente, uključujući račune. Isto tako, možete ih pretvoriti u različite formate (Word, PDF…) i poslati putnicima, ostalim kolegama, vozačima, osoblju hotela.

 

Sintesys poslovni softver za bezbrižnu organizaciju izleta

 

Kompletna automatizacija u turističkoj agenciji pola je obavljenog posla. Kreirajte plan i program za ovogodišnji Advent i pružite nezaboravno iskustvo svojim klijentima. Sintesys sustav umjesto vas obavlja teži posao.

Recite nam, stvara li vam organizacija većih evenata stres? Koji vam predstavljaju osobit problem? Javite nam se za dodatne informacije i krenite u modernizacije svoje poslovanja već sada.