Sintesys rješenje za usluge u turizmu

25.04.2024.

Apetiti suvremenih gostiju uvelike su se promijenili pa tako u potrazi za novim i autentičnim iskustvima sve više koriste različite usluge poput izleta, transfera, tailor-made organizacije događaja i sl. Usluge u turizmu se biraju i koriste sve češće unutar destinacije. To može stvoriti dodatan pritisak na agencije kako bi isporučile kvalitetne usluge i proizvode u kratko vrijeme i u pokretu. Sintesys je automatizirano rješenje za organizaciju vaših usluga i proizvoda koje vam pruža bezbroj mogućnosti za modernizaciju poslovanja. U nastavku pročitajte zašto je Sintesys pravi odabir za svaku agenciju.

 

Nikad intuitivniji program za usluge u turizmu

Mobilna prodaja izleta jedan je od ključnih faktora u modernizaciji turističke industrije. Sve što vam treba je smartphone ili laptop te bežični printer. Možete upravljati svojim uslugama te prodavati karte s lakoćom, s bilo koje lokacije, jer su vam sve informacije nadohvat ruke. Osim toga, sve informacije dostupne su u stvarnom vremenu, pa ne postoji mogućnost overbookinga ili prodaje istih mjesta.

Prodaja i realizacija transfera ima jednu od ključnih uloga na kojoj se temelje usluge u turizmu. Bitno je pružiti gostima siguran i udoban prijevoz do željenih lokacija u destinaciji. Uz Sintesys možete jednostavno evidentirati sve transfere koje nudite. Za ove transfere možete odrediti prodajne cjenike po relacijama i tipu prijevoznog sredstva, a možete voditi i evidenciju vozača i prijevoznih sredstava. Dostupni su svi podaci, na vama je samo da putnicima osigurate iskustvo koje neće zaboraviti.

Tailor-made događaji sve su traženija usluga u svijetu turizma te je potrebno klijentima pružiti kvalitetnu uslugu, savršeno prilagođenu njihovim željama. Sintesys vam omogućuje upravo to jer su sve tehnikalije savršeno automatizirane, a na vama je da se u potpunosti koncentrirate na gosta i ispunite sve njihove zahtjeve.

 

Sintesys – inovacija za pogled u budućnost poslovanja

Danas svaka agencija mora uključiti praktične ideje i inovativna rješenja kako bi ostala ukorak s modernizacijom poslovanja i pružila kvalitetne usluge u turizmu. Više o Sintesys all-in-one automatiziranom sustavu saznajte na našem webu ili nas kontaktirajte i zatražite besplatnu demo prezentaciju.