Sintesys – program za rezervacije

30.12.2022.

Dolaskom nove kalendarske godine pripremamo se i za novu turističku sezonu pa tako i za nove turističke ponude, aranžmane, izlete i ostale usluge. Osim što je primarno nezamjenjiv program za izradu proizvoda i usluga, Sintesys je uz to i vrhunski program za rezervacije.

U nastavku saznajte koje su njegove prednosti kada se radi o rezervacijama i otkrijte ono što niste znali o Sintesysu. Isto tako ne propustite šansu da iskoristite korištenje all-in-one automatiziranog sustava – potpuno besplatno!

 

Prodaja putem rezervacija

Turističke agencije svoje proizvode i usluge prodaju putem rezervacija. Zbog toga je bitno da program koji koristite, osim što je intuitivan, lako i jednostavno evidentira rezervirane usluge. I naravno, da ih može koristiti i za formiranje ponuda, dokumenata, cjenika… Sve to zahvaljujući automatizaciji cijelog sustava – ne ručno! Zato svoje poslovanje povjerite poslovanje Sintesys ekipi koja je sve objedinila u jedinstveni program.

Sintesys program za rezervacije nudi vam evidentiranje prodaje bilo kojeg turističkog proizvoda ili usluge vaše agencije. To uključuje samostalne usluge ili kombinaciju istih: ture, izlete, smještaje, transfere, projekte po mjeri… Kao što smo već spominjali, Sintesys nudi prodaju putem više kanala, pa je tako i vidljiva evidencija određene rezervacije. Može biti direktno unesena u sustav ili online putem vaše web stranice od strane kupca. Isto tako, može je evidentirati i djelatnik sa štanda zahvaljujući mobilnoj prodaji, ali i putem određenog channel managera (Viator i drugi).

Potpuna automatizacija poslovnih procesa podrazumijeva da se iz rezervacije automatski formiraju ponude i predračuni te svi financijski dokumenti i to na bilo kojem jeziku. Program za rezervacije kao dokumente formira račune za primljeni predujam, kao i konačne računa koji su u skladu sa svim zakonskim normama. To uključuje i izračun poreza te fiskalizaciju.

Iz evidencije rezervacija automatski se formiraju svi izvještaji o financijskim (prihodi i troškovi) i fizičkim (broj putnika, noćenja) rezultatima poslovanja. Moguće je pogledati rezultate po raznim filterima: partnerima (kupcima), regijama, razdobljima, prodanim uslugama…

 

Upoznajte Sintesys sustav

Ako još niste, provjerite naše ostale blogove i saznajte zašto je Sintesys idealan automatizirani sustav za svako turističko poslovanje. Sintesys intuitivno sučelje pokriva sve bitne stavke vaših poslovnih procesa.

Provjerite koliko je jednostavno kreiranje i prodaja izleta, kalkulacija svih troškova, izrada projekata o mjeri. Isto tako, čeka vas brza izrada i evidentiranje svih drugih usluga i proizvoda, ukratko automatizacija svih poslovnih procesa. Zavirite u naš blog kutak i otkrijte ono što još niste znali. Za dodatne upite i pojašnjenja uvijek vam stojimo na raspolaganju.

 

Isprobajte program za rezervacije

Jeste li znali kako možete potpuno besplatno isprobati Sintesys platformu? Čeka vas 90 dana besplatnog korištenja, uz punu podršku našeg tima ako vam zatreba pomoć ili informacije.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje poslovanje, a sezonu dočekate potpuno spremni za svaki izazov i priliku koja se pojavi. U tri mjeseca besplatnog korištenja otkrijte kako Sintesys unaprjeđuje vaše poslovanje – javite nam se za demo prezentaciju i zakoračite u budućnost turizma.