Uspješna turistička sezona uz automatizaciju poslovanja

05.07.2023.

Turistička sezona zahtijeva puno napora, vremena i zadataka koje je potrebno napraviti kako bi sve pravilno funkcioniralo unutar agencije. No automatizacija poslovanja budućnost je turizma jer uz dobar software možete pojednostaviti i optimizirati poslovne procese i zadatke koje nalaže poslovanje turističke agencije.

Sintesys sustav nudi vam rješenje za sve administrativne aktivnosti koje vam oduzimaju dragocjeno vrijeme. Osim što unaprijeđuje učinkovitost u organizaciji ponude, Sintesys vam usput pomaže u smanjivanju troškova (jer vrijeme je novac, zar ne? 😉) i poboljšava cjelokupno korisničko iskustvo.

Kad turistička sezona postane užitak

Pravilna organizacija tijekom ovog razdoblja ljetnih mjeseci je najbitnija – sve mora biti „kao po špagici“ kako bi poslovanje funkcioniralo. Uz Sintesys dobar dio poslovanja možete prepustiti automatizaciji i posvetiti se ljudima.

Glavna prednost Sintesys rješenja je intuitivno i user-friendly sučelje koja vam omogućava da u nekoliko klikova pronađete sve stavke koje vas zanimaju – podaci o klijentima, cjenici, ispis dokumenata. Prodaja turističkih proizvoda nikad nije bila lakša i dostupnija. Sintesys mobilna prodaja izleta nudi vam praktičnost i fleksibilnost da upravljate svojim poslovanjem s bilo kojeg mjesta. Vaši predstavnici na terenu jednostavno mogu svakom klijentu u bilo kojem trenutku prodati kartu uz valjani račun.

Sve promjene je moguće vidjeti u real-timeu, gdje god se nalazili. Evidencija rezervacija u sustavu automatski se ažurira, pa možete zaboraviti na probleme koje obično susrećemo u ovo doba, poput overbookinga.

Sintesys vam nudi mogućnost integracije s drugima prodajnim kanalima koja će vam omogućiti da dođete do još većeg broja klijenata i pospješite svaku iduću ljetnu sezonu. Osim što ponudu svoje agencije možete prikazati na web stranici, sa svim detaljima kojima želite, Sintesys nudi i integraciju s Viatorom. Na Viator stranici možete pronaći preko 300 000 doživljaja i avantura diljem svijeta. Ondje se nudi sve od jednostavnih tura do adrenalinskih sportova, zahvaljujući upravo brojnim turističkim agencijama s kojima surađuje. I vaša može biti jedna od njih te privući velik broj turista (i domaćih i stranih!). Provjerite koje su pogodnosti, osim dodatne vidljivosti vašeg poslovanja, dostupne u suradnji s Viatorom.

Analitika kao vodič prema modernijem poslovanju

Analitika u turizmu bitna je stavka koja vam daje uvid u ponašanje turista te njihove želje i preferencije. Svi podaci uneseni u Sintesys sustav zadržavaju se u programu te su vam dostupni za analizu u svakome trenutku. Služe kako biste izradili interne izvještaje o broju klijenata, ostvarenim prihodima, ukupnom prometu i ostalim bitnim stavkama poslovanja.

Kada se analitički izvještaju izrađuju ručno ili u nekome od brojnih dostupnih programa uvijek postoji mogućnost greške u kalkulacijama. No, Sintesys vam osigurava najtočnije rješenje – svu analizu podataka radi umjesto vas, potpuno automatski, bez mogućnosti greške.

Kako bi svaka iduća turistička sezona bila sve uspješnija za vaše poslovanje zakoračite u budućnost turizma uz Sintesys al-in-one software. Za sve dodatne informacije uvijek vam stojimo na raspolaganju, a javite nam se i za demo prezentaciju.