Kako utjecati na povećanje prodaje uz Sintesys

03.01.2024.

Osnovna funkcija svakog softvera jest da se znatno ubrzaju aktivnosti koje su nužne za obavljanje svakodnevnih poslovnih procesa. To stvara dodatno vrijeme  koje možete iskoristiti za marketinške i druge aktivnosti u cilju povećanja prodaje. Tako je i sa Sintesys sustavom koji vam nudi niz automatiziranih procesa koje smo opisali u dosadašnjim blogovima.

Osim toga Sintesys vam nudi i pogodnosti koje mogu direktno utjecati na povećanje prodaje i prezentacije vaših proizvoda u turizmu. U nastavku pročitajte kako vam Sintesys olakšava poslovanje u 2024.

 

U novoj godini ostvarite povećanje prodaje u turizmu

 

Mobilna prodaja izleta: Vam omogućava preko svih prodajnih mjesta direktan uvid u stanje kapaciteta i prodaju izletničke karte na svojim mobilnim uređajima. Bez obzira radi li se o vašim djelatnicima ili vanjskim suradnicima na terenu, svi imaju pristup.

Svaki vodič, predstavnik, recepcionar, odnosno svatko tko je u direktnom kontaktu s turistima može prodati vaš izlet, naplatiti i izdati kartu. Ažuriranje kapaciteta se vrši automatski u realnom vremenu.

Integracija s Viator kanalom prodaje: Omogućava da prezentirate i ponudite vaše izlete najširoj mogućoj publici, a to je cijeli svijet. Kroz Sintesys sustav vrlo jednostavno možete objaviti sve ili dio ponude na Viatoru. Nakon toga možete svakim danom gledati kako se booking vaših kapaciteta povećava iz dana u dan, i po godinu dana unaprijed.

Integracija s vašom web stranicom: Sintesys se lako može vezati na vašu web stranicu jednostavnim kodom. Tako se sva vaša ponuda može on line kupiti i platiti putem weba, bez potrebe za razmjenom mailova ili telefonskih kontakata.

Tailor made ponuda: Formirajte i realizirajte ponudu u potpunosti prilagođenu željama klijenata kroz Sintesys. Pružite vašim partnerima profesionalno izrađenu i atraktivnu ponudu u kratkom roku, bez obzira radi li se o jednodnevnim ili višednevnim događajima. To mogu biti izleti, putovanja, ture, team building, vjenčanja i sl. Naš tailor made sustav vam omogućuje povećanje broja kupaca kojih je danas sve više u poslovanju turističkih agencija, individualaca koji zahtijevaju osobniji pristup prilagođen njihovim potrebama.

 

Sintesys kao vaše rješenje za modernizaciju poslovanja

 

Svim navedenim modulima je zajedničko to da vam omogućuju da svoje turističke proizvode plasirate na što više kanala prodaje. Tako ih možete učiniti dostupnim većem broju klijenata. Svaka prodaja koja se realizira kroz navedene sustave se automatski evidentira u centralnom modulu rezervacija. Također, automatski se ažuriraju raspoloživi kapaciteti u realnom vremenu, što sprječava bilo kakvu mogućnost overbookinga.

Dodatno ističemo da je za pristup Sintesysu dovoljan samo internet. To znači da je vam sustav dostupan s radnog mjesta, od kuće, s puta, dok ste na odmoru. Uvid u događanja imate u svakom trenutku, tako da možete upravljati i usmjeravati prodaju u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta.

Javite nam se već danas za demo prezentaciju, svojoj agenciji omogućite povećanje prodaje i na vrijeme krenite s modernizacijom svojeg poslovanja prije priprema za novu turističku sezonu.