Kako postati najbolja agencija za putovanja uz Sintesys

01.09.2023.

Danas je u turističkoj industriji velika konkurencija, a svatko se trudi postati najbolja agencija za putovanja. Uz razvoj turizma i sve veći broj posjetitelja to je moguće, no potrebno je izdvojiti se na ovaj ili onaj način. A to nikad nije bilo lakše uz Sintesys jedinstveno rješenje za all-in-one vođenje turističkih aktivnosti!

Neka vaša bude najbolja agencija za putovanja

U vrijeme modernizacije tehnologija i sve veće automatizacije poslovnih procesa, neophodno je biti ukorak sa svim promjenama. Posebice zato što turisti postaju nestrpljiviji, usluge žele bez čekanja i komplikacija.

Automatizacija omogućuje jednostavnu integraciju poslovnih procesa i povećanje produktivnosti. Izrada i organizacija usluga i proizvoda nije nikad bila dostupnija i lakša!

Zašto odabrati Sintesys?

U svojem poslovanju se vjerojatno koristite ručnom izradom podataka u programima poput Excela – što zna biti komplicirano. Ili koristite druge programe koji su možda napredniji, ali i dalje uvijek nedostaje neka dodatna stavka ili klik.

Sintesys platforma nudi kompletno rješenje za vaše poslovanje. Namijenjena je agencijama, djelatnicima u turizmu i organizacijskim djelatnostima te omogućava interakciju u realnom vremenu. I to na potpuno intuitivnom sučelju na kojem se nevjerojatno jednostavno snaći!

Sintesys usluge

All-in-one sustav nudi sve što je potrebno kako biste dobili najbolje za usluge i proizvode vaše agencije. Moguće je upisati sve potrebne podatke u samo nekoliko klikova, od imena gostiju do unosa opisa izleta i popratnih fotografija.

Jedna od najpopularnijih i najkorisnijih opcija koju Sintesys nudi je mobilna prodaja izleta. Moguće je prodavati karte bilo gdje, što je posebno korisno za zaposlenike na terenu. Osim toga, u svakom trenu omogućen vam je uvid u ažurirano stanje raspoloživosti. Tako ne može do overbookinga – podaci se automatski sinkroniziraju s glavnom aplikacijom.

Program omogućuje i fiskalizaciju i ispis računa te potrebne putne dokumentacije. Sve što je potrebno za inovaciju u vašem poslovanju je pristup internetu i bežični printer.

Osim toga, eliminirajte pogreške ljudskog faktora – višestruko provjeravanje iznosa i raznorazne kalkulacije primjerice fiksnih i varijabilnih troškova. Sintesys sustav to maksimalno simplificira. Samo unesite sve relevantne podatke kako bi kalkulacija troškova bila točna. Mogućnost krivog izračuna je eliminirana, a platforma i prikazuje konačne cijene u eurima i kunama, što je posebno korisno u periodu dvojnog prikaza cijena.

Uz Sintesys moguća je integracija s Viator sustavom što ga čini čine idealnim za modernizaciju turističkog poslovanja. Planiranje putovanja i događaja po mjeri postaje pravi gušt jer je izrada ponuda za klijente precizna, intuitivna i laka.

Analitika u turizmu je bitna kako biste nastavili donositi informirane odluke s obzirom na kretanje turista u Sintesys sustavu možete pronaći sve potrebne podatke za obradu. All-in-one platforma analizira podatke samostalno i bez greške. Uz Sintesys analitičke izvještaje ostanite u toku s modernim turizmom i turistima ponudite upravo ono što žele.